Spillbox

image

Vill ha nånstans att stoppa alla spillbitar, så klart att man ska fräsa en låda för det då. Här är början, hittade några lämpliga latinska fraser, bland annat en klassiker från min syster.

image

Efter ungefär en timme ser det ut så här. All text nästan klar. Men texten började franska sig så, så jag blev lite fundersam om nått var fel.
Och sen började det. Antingen är bitsen av låg kvalité eller så är det nått konstigt med skivan. För båda bitsen jag använde blev slöa, speciellt den för konturerna som jag fick byta inför den fjärde sidan!

image

Så här såg det ut då. Den närmaste biten lossnade då den inte satt fast ordenterligt och då blev spåret till vänster till, och på sista sidan var bitset så slött att motorerna inte orkade trycka ordenterligt och den började vandra hur som över skivan.. Suck.
Slängde den bitsen.
Tidigare har jag bara använt samma 4mm rund bits och den ser fortfarande helt ny ut, så man undrar ju. Vet dock att skivan legat ute ett tag så kanske den är dålig med.
Jaja, jobbigt iallafall, saker som inte blir så bra som man vill och extrajobb man inte har nått för. Men det är nog en läxa att lära sig med så, ska väl hända förr eller senare.

Efter lite sandpapper:

image

Sen dog dammsugaren. Igen. Är nog inte gjord varken för spån eller för att gå så länge. Det är ju bra att den har  överhettningsskydd, men förstår inte riktigt hur den kan bli varm med så mycket luft som går igenom den! Måste vara en tabbe i designen.
Nåja, bara en botten kvar, och sen banka ihop skiten! Sen blir det lite städning, slänga allt spill i spillboxen!! 😉

image

Där va bottnen och nu, hammertime!

image

Tyvärr blir det ju runda kanter i alla inre hörn så den går inte helt ihop. Borde tänkt på detta och gjort slotsen djupare!
Jaja, klar!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s